Skip to main content

Bewaarde zoekopdracht: ontvang de beste vacatures direct per mail

Bewaarde zoekopdracht: ontvang de beste vacatures direct per mail

Ontvang de beste vacatures direct per mail

Als je direct op de hoogte bent van nieuwe vacatures, ben je nooit meer te laat om te solliciteren. Met de vacature alert van Monsterboard ontvang je automatisch alle relevante banen in je inbox zodat je nooit meer een interessante vacature over het hoofd ziet.

Wel leuke vacatures vinden, geen tijd kwijt om te zoeken!
 

Een vacature alert aanmaken is snel en simpel

Een zoekopdracht opslaan en zo een vacature alert maken, is simpel. Log in met je account en zoek naar een baan. Rechts van de pagina met resultaten staat de mogelijkheid om de zoekopdracht te bewaren. Als je hier voor kiest hoef je voortaan zelf niet meer te zoeken, maar doen wij dit voor je!Je kunt zelf instellen hoe vaak je zo'n Search Agent wilt ontvangen: dagelijks, wekelijk of maandelijks.


Maak een goede zoekopdracht aan

Hoe beter en specifieker je zoekopdracht, hoe beter de vacatures die wij sturen bij jou passen. Alleen het woord 'account manager' zorgt er voor dat je alle nieuwe vacatures in je inbox krijgt. Een beetje overkill en waarschijnlijk is
We willen je natuurlijk niet spammen met vacatures waar je niets aan hebt! Lees daarom dit artikel over hoe je de beste resultaten krijgt door slim(mer) te zoeken.  Of gebruik de 'uitgebreid zoeken' zoekfunctie.

 

Vacature alert aanpassen

Natuurlijk kan je de zoekopdracht van je vacature alert verscherpen of aanpassen nadat je hem hebt aangemaakt. Dit kan je doen bij  de tab 'bewaarde zoekopdrachten'. Hier vind je het overzicht van jouw vacature alerts en kan je ze aanpassen of verwijderen.
 

Monster tip voor een optimale vacature alert:

Je kunt meerdere alerts aanmaken! Bijvoorbeeld als je twijfelt tussen functies of als de baan die je ambieert onder verschillende titels wordt aangeboden.

Met een opgeslagen zoekopdracht word je altijd door Monsterboard op de hoogte gesteld van nieuwe interessante vacatures. Zo kan jij snel schakelen en minimaliseer je de kans om die geweldige baan mis te lopen. Maar de vacature alert is ook handig als je niet direct aan het zoeken bent, maar wel op de hoogte wilt blijven van het aanbod in jouw vakgebied.

MAAK EEN SEARCH AGENT AAN